Är du trött på kriminalitet?
RSS 2.0

I morgon

I morgon ska jag verkar viktig riktigt långt upp! I alla fall till Gävle. För sen åker jag inte första klass längre. Spännande blir det dock att åka från den 16 år försenade nya stationen. Hoppas inte mitt tåg blir så sent.
När jag kommer fram till Ljusdal väntar förhoppningsvis ett alldeles för dyrt stativ på mig. Samtidigt kommer jag antagligen vara ganska trött, att åka tåg en hel dag brukar inte vara uppiggande. Snarare nertröttande.
Men å andra sidan är det alltid lika skönt att komma fram, och inte blir saken sämre av att Anna väntar på mig där. Hoppas jag kommer i tid, för hon har väntat länge nog, och det har jag med. Nu vill jag helst åka...

Publicerad 2008-06-22 klockan 22:59:22
Permalink | Idag | Kommentarer (1) | Trackbacks ()

Äntligen EM!

Äntligen är det EM! EM i fotboll! Herregud, hela världen har ju väntat på att EM i fotboll ska börja. Visst är livet underbart nu?
Säkert jätte, om det inte hade vart för att alla tidning överdriver allt så fruktansvärt mycket. "Henke hånade domaren", "Blev påverkad", "Ryssland är skitdåliga" och "Tvingades byta".
Oj vad viktigt att skriva med stora bokstäver att Zlatan var tvungen att byta. Samtidigt vet jag inte varför det är så hemskt att domaren inte dömde frispark till Sverige, när han inte dömde två solklara till Spanien? Men det ska vi inte klaga på!
Men det bästa/roligaste/värsta rubriken måste vara:
"Fotbolls-EM 2008"
Ha! Som om EM skulle finnas på riktigt...

Publicerad 2008-06-16 klockan 00:45:21
Permalink | Tankar | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Teori(garanti)

Min körskola, som jag tycker är bra, har en garanti, som säger att om du misslyckas med uppskrivningen betalar dom nästa försök åt dig, och nästa och nästa tills du klarar det.
Detta är jättesnällt, och verkligen jättebra, bortsett från att du måste göra "några test" hos oss för att vi ska se att du når upp till våra mål. Jotack, över 2500 frågor totalt består dessa testen av om jag ränkade rätt. Jag gjorde givetvis inte dem.
Så nu har jag ingen garanti alls, utan måste betala den gigantiska avgiften på 220 kronor en hel gång till om jag misslyckas. Osis då att jag klarade det. Ha! Bara uppkörning kvar..

Publicerad 2008-06-11 klockan 16:21:03
Permalink | Tankar | Kommentarer (2) | Trackbacks ()