Är du trött på kriminalitet?
RSS 2.0

Party party evolution

Ikväll har en vän till mig en tillställning, eftersom han fyllt 18. Tillställningar brukar på något vis vara knutet till alkoholkonsumtion, vilket är jättefarligt, eftersom det dödar hjärnceller.
Nu, när alla är chockade över det här tackar vi evolutionen, som gör att vi kan vara glada igen.
Det är allmänt känt att evolutionen ser till att de svagaste dör först. Detta gör att de organismer som är bäst anpassade till omgivningen överlever och kan leva där. Alltså de starkaste och smartaste.
På samma vis fungerar den mänskliga kroppen, vilket inkluderar hjärnan. Så när vi konsumerar alkohol hjälper vi kroppen att bli av med de hjärnceller som inte håller måttet, vilket gör att vi blir smartare. Alltså är det bara positivt att dricka alkohol.
Tyvärr gäller inte detta hela befolkningen, eftersom vissa av oss bara har hjärnceller som inte håller måttet. Dessa personer blir än mer inkompetenta efter alkoholintag.

Publicerad 2008-05-24 klockan 17:15:57
Permalink | Tankar | Kommentarer (3) | Trackbacks ()

Total tillfredsställelse på bästa sändningstid

Public Service ska nu visa Eurovision. Eller visar just nu Eurovision. Vilket kanske inte är så konstigt, för det har dom gjort ett tag. Skillnaden är dock att i år är Eurovision ett program där 20-åriga dåliga artister får chansen att visa sin rumpa för Europa.
Jag gjorde en undersökning, och det visade sig att av dom som röstar* är 100% 13-åriga datorspelsnördar. Så istället för Idol och Talang och Eurovision har jag en ny programidé.
Porrstjärna 2008. Förhoppningsvis sänds det redan i höst! Med en jury bestående av Bingo Rimér och Linda Rosing kommer deltagarna att gallras ut, fram tills den direktsända finalen, där svenska folket får rösta.


*Undersökningen genomfördes i en sjätteklass på Tångaskolan.

Publicerad 2008-05-22 klockan 17:23:01
Permalink | Melodifestivalen | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Växthuseffekten skapar nya hem!

Växthuseffekt -> Isen smälter -> Mer vatten -> Havens vattennivå stiger -> Vi blir översvämmade.
Lösning:
Vi gräver jord eller sand eller vad som nu finns på havets botten med en jättestor grävmaskin. Sen fraktar vi den här till kuststäder, som till exempel Falkenberg, där vi lägger ut ett jämt lager med bottenmateria över staden.
Detta kommer resultera i att i princip alla villor i stan kommer att hamna under markytan. I alla fall botten våningen. Hade du ingen källare? Då har du det nu! Hade du en källare? Då har du två!
Sen fortsätter vi bygga på höjden, en våning till. Så ditt hus fortsätter se likadant ut på utsidan, men på insidan har du en våning till.
När sen alla isar har smält, har varje Svensson en tvåvåningsvilla med sju källare. Det blir bra nu när fastighetsskatten är slopad eller dopad. Något är det.

Publicerad 2008-05-21 klockan 17:57:19
Permalink | Tankar | Kommentarer (1) | Trackbacks ()

Systembilen

Vi hade en diskussion på jobbet en dag när vi vandrade tillbaka efter en måltid. Glassbilen är ju alla ungars glada dröm på sommaren, så varför inte dela den på mitten? Förarsidan kan vara glass, och passagerarsidan kan vara... SPRIT!
Givetvis är det ju Systembolaget som skall börja samköra med glassbilen! Hemglass & Systembolaget skapar den nya bilen - Systemglassbilen! Det här är en win-win-grej, därför att:
Alla ungar vill ha glass, men deras föräldrar säger nej/orkar inte
Alla vuxna vill ha sprit, men det är för långt/för jobbigt och blabla att ta sig till systemet.
Nu blir det istället så att:
Alla ungar vill ha glass, och det går bra, för då kan pappa köpa sprit samtidigt.
Alla vuxna vill ha sprit, och det går bra, för då kan ungen köpa en glass på samma gång!

Genialt!


(Vi vill ha 10% av intäkterna.)

Publicerad 2008-05-20 klockan 16:52:42
Permalink | Tankar | Kommentarer (3) | Trackbacks ()