Är du trött på kriminalitet?
RSS 2.0

Hemgång?

Alla kommer någon gång få sitt straff avslutat. Om det slutar för att man själv slutar eller för att man faktiskt får gå är en liten detalj. Men för dessa personer som faktiskt är vid liv när deras staff är över:

Eftersom vi är snälla mot våra medmänniskor så sitter fångarna inte inspärrade. De har tillgång till hela området, och får befinna sig var de vill. Detta skapar dock problem när en skall bli frisläppt, eftersom det inte går att släppa ut endast honom. Givetvis kommer alla att försöka ta chansen till att fly.
Detta kommer att lösas med en så kallad trestegsmetod. Det fungerar som så att en månad innan internet skall bli frisläppt meddelas han om detta, och rekommenderas att börja träna. Givetvis förstår han inte varför och struntar antagligen i det.
Anledning är dock ett minfält som skall passeras på vägen ut. Eftersom världsrekordet i tresteg är 18.29 har vi valt att använda endast 18 meter. På en här sträckan finns två minfria zoner, och du bör sätta dina fötter i dessa och inte utanför.
Är du tillräckligt duktig på tresteg klarar du detta, och kommer därmed ut. Annars misslyckas du och kommer inte ut.
Väl ute väntar en uppfriskande simtur tillbaka till Sverige.

Publicerad 2008-09-06 klockan 16:03:54
Permalink | Bornholm | Kommentarer (2) | Trackbacks ()

Anna har köpt en kamera!

Min flickvän köpte sig en egen systemkamera, så att vi kan ta kort tillsammans samtidigt när vi är ute! Väldigt mys faktiskt!
Men som allt annat för det här även nackdelar med sig. Visserligen hade jag redan en kamera, men nu har Anna köpt en teknisk pryl som är (i princip) lika bra som min tekniska pryl! Det här går inte ihop alls i min värld. Även om jag älskar henne över allt annat finns det faktiskt gränser. Teknik är mitt område.
Så jag fick köpa en massa nya datorprylar för att jämna ut det hela, så nu kan vi leva lyckliga i alla dagar igen (:

Publicerad 2008-09-01 klockan 15:21:18
Permalink | Allmänt | Kommentarer (1) | Trackbacks ()