Är du trött på kriminalitet?
RSS 2.0

Problemen vid sommarlov

Idag bör alla Sveriges skolungdomar ha sommarlov! I och med detta så är väldigt många personer i Sverige hemma på dagarna. Detta är en säkerhetsrisk, då dessa blir en potentiell fara, en grupp individer som kan begå brott, som till exempel illegal fildelning samt att cykla utan ljus på kvällen.
I takt med hårdare fängelsestraff så kommer dessa ungdomar att bli straffade med fängelse i minst fem år för dessa förskräckliga brott mot lagen. Då det är viktigt att se till att utbildningsnivån hålls hög i ett land så är det inte lämpligt att ungdomar åker in i fängelse alternativt ungdomsvårdsanstalter som liknar Irakiska bondgårdar.
Därför bör vi anställa lärare, helst utan någon som helst pedagogikkunskap, för att undervisa här. På så vis slipper vi skolk, eftersom "eleverna" inte kommer ut, och kvarsittning blir obligatoriskt eftersom eleverna fortfarande inte kommer ut. De sitter helt enkelt fast som en tegelsten i en tegelvägg som är täckt av ett 38.8 meter tjockt cementlager. Följande studieplan är tänkt:

  • Biologi C
  • Arbete med Häst D
  • Lär dig leva med kärnavfall A
  • Simning tillbaka hem B

Var och en av kurserna ligger på 250 poäng. Betyg utdelas inte, då eleverna ändå kommer falla tillbaka till den kriminella världen och ändå få läsa detta igen, och då är det slöseri med papper att skriva ut deras betyg första gången.

Vår telefontjänst har använts av flera personer den senaste timmen. Följande samtal har loggats:
Inga Persson, 83, sydvästa Sibiren: Hej, har ni mjölk?
Mohammed Mohammed, 24, nordligaste Sydafrika: Hej, har ni mjölk?
Sven Göransson, 34, östra Bornholm: Hej, har ni mjölk?
Gösta Boman, 62, Fagered: Hej, har ni mjölk?
Staffan Larsson, 45, hittills okänd provins på Jupiter: Hej, har ni mjölk?
Monika Fagerstrand, 56, psykanstalt i Tjetjenien: Hej, har ni mjölk?

Då äggpriserna har sjunkt till normala priser har avtalet gått tillbaka till:
Vår telefontjänst, 0347-596813456, kostar 26,85 kronor i minuten. Det är inte möjligt att koppla ned samtalet. Öppningsavgift på 5850 kronor tillkommer. Genom att fråga efter mjölk godkänner du att bli uppringd av telefonförsäljarkräk från Vodafone, som försöker sälja Telenor till dig, eftersom de fortfarande inte har förstått att Vodafone blev uppköpt.

Publicerad 2008-07-12 klockan 19:16:18
Permalink | Bornholm

Jenny skrev:

haha..kul att du har börjat skriva lite igen...skönt att få lite hederlig ledelhumor när man sitter och inte har något att göra...se till att fortsätta nu ;P

2008-07-12 klockan 22:30:08

Sarah skrev:

Simning tillbaka hem B? XD



Min 8-pack blev nyss en 10-pack! :D :D

2008-07-13 klockan 22:29:18

SKRIV KOMMENTAR

Namn:



E-postadress (publiceras ej!):


URL/Bloggadress:


Kommentar: