Är du trött på kriminalitet?
RSS 2.0

Grundläggande statistik

Enligt SCBåterfaller 93 %* i brott efter fängelsestraff! Slutsatsen man kan dra av det här är att det krävs mycket hårdare fängelsestraff. Men i jultider så ska man vara en god människa och ta hand om sina medmänniskor. Så därför bör vi ju även se till att de djur** som sitter intagna får det lite bra.
Det gör vi i dag i Sverige, vi ser till att de får det bra, hela året om. Men hur bra är det egentligen? Det är ju inte konstigt att 93 %* återfaller i brott när de får återkomma till ett överdrivet lyxigt "fängelse" varje gång!
Därför måste vi se till att det blir hårdare straff.

Men tillbaka till det där med julkänsla, visst är det synd att de inte ska få någon som helst julkänsla alls! Men! Så illa är det inte, för den ultimata lösningen är följande:
Varje jul så låter vi fångarna läsa en massa löjligt enkla julrim, till exempel:
Den här tror jag passar dig bra,
Det var i alla fall vad tomten sa!
så att de verkligen förstår vad som finns i paketet. Härefter får de pilla hur mycket de vill på paketet, men inte öppna det! Sen kommer 42 genmodifierade vakter in och tar paketen och öppnar dem och slänger innehållet i havet.
Tack vare det här får fångarna sin julkänsla, och kan därmed se fram mot ett nytt år i fängelset.

VIKTIG INFORMATION!
Vi har ju nu ekonomiska svårigheter, mest på grund av inflationen men även på grund av det stigande priset på ägg. Detta därför vi måste ha ägg för att hålla våra höns sysselsatta med att värpa. Men nu när äggen är så fruktansvärt dyra har vi bara råd att ge hälften av hönsen ägg, och därför står 73 %*** av dem utanför arbete.
Detta har medfört att vi tvingats ändra villkoren för användande av vår telefontjänst, 0347-596813456.

NYA VILLKOR:
Genom att ringa 0347-596813456 så binder du dig att varje dag avlägga bön för profeten Ragnagord, the Evil Reindeer Overload, och därmed få lite mer julkänsla.
Du accepterar samtidigt att bli uppringd av sexuellt behövande minkar från minkfarmen nordväst om Azerbajdzjan minst tre gånger i veckan. Ibland blir vissa nummer i våra listor missade vid uppringningstillfällena då vi ofta har fullt upp med att sälja dina personuppgifter till tredje part.
Som kompensation för dessa nya villkor har vi tagit bort öppningsavgiften på 5850 kronor.
Du ingår då även ett avtal med företaget Suspekta personuppgifter, som lagrar folks personuppgifter totalt i brott mot PUL, men eftersom du ingått i avtalet har du inget att säga till om. Avtalet kan hörs genom att ringa 0347-596813456 och sedan trycka 13574684131564 i snabb följd.
För att kompensera inkomsterna vi förlorar då vi har valt att ta bort öppningsavgiften har vi lagt till en handläggningsavgift på 4506 kronor och 50 öre som dras vid varje påbörjad minut.


* Egentligen är det mellan 19 och 93 procent som återfaller.
** Människor, men hur mänsklig är man efter att ha rånat Asta, 94, på hennes väska innehållandes astmamedicin samt ett bouleklot?
*** 87 % av all statistik är ändå felaktig.

Publicerad 2008-07-11 klockan 15:53:56
Permalink | Bornholm

Natalie B skrev:

Eller också så förbättrar vi den svenska psykvården och skolan..för att förminska kriminalitet krävs att det arbetas förebyggande med det i t.ex skolan. Vilket sker precis tvärtom idag när det är nedskärningar i alla skolor och de barn som behöver extra resurspersonal får gå utan.

2008-07-11 klockan 16:10:17
URL: http://natalieb.blogg.se/ 

Sarah skrev:

Hahahahaa, jag älskar det här! :D



Btw så tycker jag att Natalie har helt fel - jag gillar dina metoder mer! :)

2008-07-13 klockan 22:26:56
URL: http://normalitet.blogg.se/ 

SKRIV KOMMENTAR

Namn:



E-postadress (publiceras ej!):


URL/Bloggadress:


Kommentar: